Sergej između dve vatre - Lotito započeo pregovore! - Admiral Bet SPORT

Sergej između dve vatre – Lotito započeo pregovore!

Marko Đinđić
Sergej Milinković-Savić Lacio Photo by Marco Rosi/Getty Images

Sergej Milinković-Savić, vezista Lacija i reprezentacije Srbije, očigledno će i ovog leta biti glavna tema tokom prelaznog roka u Italiji.

Mančester Junajted, PSŽ, Juventus i Real Madrid bili su zainteresovani za njega prošlog leta, ali je vlasnik Lacija postavio preveliku cenu za Sergeja, koji je na kraju ostao u Rimu. Milan je pokušao da dovede Sergeja tokom zimskog prelaznog roka, ali su i "Rosoneri" ostali kratkih rukava, pošto su pregovori propali.

Sada stižu nove informacije – sportski direktor Milana Leonardo, napustiće "grad mode" i preseliti se u Pariz, gde će ponovo postati sportski direktor francuskog šampiona i odmah će pokušati da dovede Sergeja u Pari Sen Žermen. Leonardo je oduševljen partijama Milinkovića-Savića i svi bi u Parizu voleli da upravo SMS zameni Andrea Rabio u veznom redu.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Međutim, postoji jedan problem za Parižane – Klaudio Lotito i Andrea Anjeli su zajedno na Malti, gde učestvuju na samitu Evropske klupske Asocijacije, i upravo će to vreme iskoristiti da pregovaraju o prelasku Sergeja u Juventus.

Italijanski mediji prenose da se Sergej već dogovorio sa torinskim velikanom…

Photo by Marco Rosi/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još