Tiket dana: Patriotska jedanaestica - Admiral Bet SPORT

Tiket dana: Patriotska jedanaestica

Nemanja Đorđević
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Pošto smo saznali imena finalista Lige nacija, došlo je vreme da vidimo ko će se boriti za trofej na Rolan Garosu.

U veoma zanimljivom sportskom petku, osim polufinala u Bulonjskoj šumi, obeležiće i nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odnosno gostovanje Srbije Ukrajini.

Poput Novaka Đokovića, i "Orlovi" su se našli na Tiketu dana, uz sjajnu kvotu na X2&2+.

Što se najboljeg tenisera sveta tiče, Novaka očekuje najveći test u dosadašnjem toku turnira u Parizu, gde još uvek nije izgubio set, a samo mu dva koraka nedostaju da još jednom učini nešto fascinantno.

Po drugi put u tri godine, ima priliku da bude vlasnik sva četiri Grend Slema u jednom trenutku, ali i da postane prvi igrač koji je svaki Slem osvajao barem dva puta, a mi verujemo da će rezultat sa Austrijancem biti isti kao u Madridu – pobeda sa dva seta razlike.

Tiket otvara prvo žensko polufinale, u kome će se sastati Australijanka Ešli Barti i tinejdžerska senzacija Amanda Anisimova. Amerikanka je prethodno izbacila šampionku Simonu Halep, pa će joj stečeni momentum doneti barem jedan set, a možda i dva.

Za kraj, tu je i "čist" kec na Dance koji prosto "moraju" da savladaju Republiku Irsku na domaćem terenu jer već zaostaju pet bodova, uz meč manje.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još