Evroliga će se igrati u Areni

Nikola Bulatović
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda će mečeve Evrolige igrati u "Štark areni", navodi beogradski klub. Mečevi ABA lige ostaju u "Pioniru".

Dan ranije Partizan je obelodanio da je potpisan ugovor sa Arenom, po kojem će crno-beli narednih pet godina svoje mečeve igrati u ovoj dvorani, a sada je došao i odgovor sa Malog Kalemegdana.

U saopštenju se, između ostalog, kaže da je Zvezda svojim rezultatima obezbedila učešće u Evroligi, a da je namera ovog kluba da u najevćoj dvorani na Balkanu "obaraju rekorde":

KK Crvena zvezda mts koji je dominantnim igrama u regionalnom takmičenju i kao šampion ABA lige, izborio pravo da nastupa u Evroligi, ovim dogovorom nastavlja tamo gde je zastao pre godinu dana. Crveno-beli su tokom pet uzastopnih godina nastupa u EL i Evrokupu, u najvećoj srpskoj dvorani izgradili imidž kluba koji od svojih mečeva u „Areni" pravi spektakle, obara rekorde posećenosti, ali i unapređuje i razvija se kroz dodatne sadržaje i programe koje pokušava da ponudi gledaocima.
Sve što je KK Crvena zvezda mts radila prethodnih godina igrajući svoje međunarodne utakmice u Areni, Evroliga je prepoznala i kroz dodeljivanje nagrada našem klubu za razvoj Evrolige i marketing.
Zato je odluka da Crvena zvezda mts igra svoje Evroligaške utakmice u takmičarskoj sezoni 2019-2020. u Areni, logična i nastavak onoga što je započeto još 2013. godine.
KK Crvena zvezda mts se ovom prilikom zahvaljuje Goranu Grboviću i Dejanu Kijanoviću koji su kao vodeći ljudi Arene prepoznali interes srpske košarke i novu mogućnost  najboljeg reprezentovanja Republike Srbije, grada Beograda, srpske košarke i KK Crvena zvezda mts koji je prethodnih godina napornim radom, poverenjem navijača, dobrim rezultatima i punim halama izgradila imidž pouzdanog partnera Evrolige.
Raspored odigravanja utakmica u Evroligi u takmičarskoj sezoni 2019-2020 i termini domaćinstava KK Crvena zvezda mts u narednoj sezoni, biće poznati početkom jula ove godine.
https://millenniumbet.rs/app/home
Foto: kkcrvenazvezda.rs
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još