Zvezda promovisala prvo letnje pojačanje - Admiral Bet SPORT

Zvezda promovisala prvo letnje pojačanje

Dušan Ninković
FOTO: StarSport

Rečeno je da će prvo veliko pojačanje za narednu sezonu stići pre početka priprema i to se desilo. Radovan Pankov, doskorašnji fudbaler Radničkog iz Niša, prešao je u redove šampiona.

Crvenoj zvezdi je bilo neophodno pojačanje u defanzivi. Radovan je često, igrajući za druge klubove, isticao da je navijač crveno–belih. Zato se čini da bolji spoj nije ni mogao da se napravi.

Na konferenciji koja je danas održana na stadionu "Rajko Mitić", Pankov nije govorio o svom navijačkom opredeljenju. Više je pričao o fudbalu i sezoni koja je ispred njega.

Izuzetno sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi. Obećavam profesionalizam, nadam se da ću ispuniti očekivanja ljudi u klubu, moje porodice i navijača. Volim da igram pod pritiskom, pa mi igranje u Zvezdi odgovara. Kada pritiska nema, kada je neki manji meč, ja sam sebe motivišem da bih dao maksimum.

Radovan Pankov je istakao da se u Crvenoj zvezdi opredelio za broj 6. Taj broj je nosio u Radničkom i doneo mu je mnogo uspeha, a i navijači Zvezde imaju pesmu u kojoj se pominje dres sa upravo tim brojem. To je bio jedan od razloga.

Sportski direktor srpskog šampiona, Mitar Mrkela, rekao je da Pankov pripada talentovanoj generaciji ’95 koja je donela mnogo radosti srpskom fudbalu. Šef Zvezdinog sportskog sektora je pohvalno govorio o defanzivcu koji na naš najveći stadion stiže sa juga.

Pankov je na promociji pričao i o uspešnoj saradnji sa Nenadom Lalatovićem, prijateljstvom sa Pavkovim, ali i poznanstvima sa drugim igračima Zvezde. Dodao je i da kontakata sa Partizanom nije bilo, ali da zbog navijačkog opredeljenja koje svi znaju takva varijanta nije ni bila moguća.

FOTO: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još