Milojević nakon prozivke: Pad forme, novi motivi, Hafez, Stojković i Ivanić... - Admiral Bet SPORT

Milojević nakon prozivke: Pad forme, novi motivi, Hafez, Stojković i Ivanić…

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Nema više odmora za fudbalere Crvene zvezde. Bio je kratak, a naporne pripreme počinju već danas. Prvo Zlatibor, zatim Austrija, a onda prvo kolo kvalifikacija.

Vladan Milojević je izvršio prozivku, na prvom okupljanju se pojavila većina igrača, a odsutni su imali dobar razlog da ne budu tu. Svi su reprezentativci, pa će se polako uključivati u rad srpskog šampiona.

Nakon razgovora sa igračima, Milojević je popričao i sa novinarima. Bilo je reči o svemu, sezoni iza nas, sezoni ispred nas, pojačanjima, dvojici (bivših) reprezentativaca Crne Gore…

Nisam čovek koji obećava. Ne volim populizam. Mogu samo da kažem da ćemo dobro raditi. Imali smo malu pauzu, igrači su u dobroj formu, to pokazuju rezultati. Pravimo pripremu za Austriju narednih dana.

Novinare je zanimalo i Milojevićevo mišljenje o prethodnoj sezoni, jer je pad forme bio evidentan. Naravno, neizostavna tema na ovakvim događajima su i transferi, odnosno pojačanja igračkog kadra.

Nećemo se obazirati na prošlu godinu. Tražimo nove motive. Vredno ćemo trenirati. Poslednja dva meseca smo igrali slabije, što je i normalno, titula je već bila osvojena. Sada krećemo od početka i možemo mnogo da uradimo. Situacija u igračkom kadru je bolja nego ranije jer imamo formiran tim.

Kao jedno od pojačanja se pominje Hafez, momak koji igra na poziciji levog beka. Milojević ga je trenirao u Grčkoj, a sada bi voleo ponovo da ga vidi u svojim redovima.

Igra na poziciji koja nam je deficitarna. Tu želimo da se pojačamo. Prelazni rok je živa stvar, mnogo igrača je u opticaju. Znam koga bih želeo, ali ne bih sada o imenima.

Prethodnih dana je jedna od najvećih vesti na ovim prostorima postupak rperezentativaca Crne Gore. Mirko Ivanić i Filip Stojković nisu želeli da igraju protiv Kosova, tima koji Srbija ne priznaje. Zbog toga je i Ljubiša Tumbaković napustio selektorsku poziciju, a Vladan Milojević je bio upitan i za to.

To je odluka dvojice igrača, oni su je doneli iz srca. Nisu mogli da budu fokusirani na taj meč, mislim da im nije bilo lako. Ne mogu da se mešam u to, sa strane mogu samo da podržim svoje igrače.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još