Partizan znatno bliži Evroligi? Jedna prepreka manje! - Admiral Bet SPORT

Partizan znatno bliži Evroligi? Jedna prepreka manje!

Marko Kulić
Foto: StarSport

Već duži period se licitira sa šansama Partizana da dobije specijalnu pozivnicu za Evroligu. To zavisi od više faktora, a dešavanja u poslednjih nekoliko dana idu u prilog crno-belima.

Prvo je dogovoreno da Partizan narednih pet godina igra u "Beogradskoj areni" što je odmah protumačeno kao veliki korak bliže Evroligi. Danas je došlo do još jedne stvari koja bi značajno mogla da utiče na Partizanovu borbu za elitno takmičenje. Naime, berlinska Alba se plasirala u finale plej-ofa nemačkog prvenstva što znači konkurent manje crno-belima za "vajld kard".

Alba je pobedila Oldenburg 100:89 i tako došla do 3:0 u seriji, finala Bundeslige sa Bajernom i plasmana u Evroligu. Bajern ima A licencu pa je samim tim Alba obezbedila plasman bez obzira na to šta će uraditi u finalu.

Naredne sezone Evroliga će imati 18 timova, a za preostalo mesto će pored Partizana konkurisati i: Uniks, Lokomotiva Kuban, Zenit i Budućnost.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još