Potera za Grujićem, na čiju će ponudu odgovoriti Liverpul? - Admiral Bet SPORT

Potera za Grujićem, na čiju će ponudu odgovoriti Liverpul?

Marko Kulić
Foto: StarSport

Marko Grujić je proteklu sezonu proveo u Herti kao pozajmljeni igrač Liverpula. Sada kad je sezona gotova, ponovo se pokreće pitanje gde će igrati Grujić – vraća li se u Liverpul, ostaje li u Herti ili pak ide u neki treći klub.

Tako engleski mediji prenose da su na adresu Liverpula stigle tri ponude – Herte, Verdera i Ajntrahta. Takođe se navodi da je za srpskog vezistu zainteresovan Atletiko Madrid. Smatra se da je najkonkretniji Ajntraht jer bi vrlo lako mogao da plati 25 miliona funti za Srbina zbog toga što je nedavno prodao Luku Jovića.

Takođe se navodi da je i jedan neimenovani klub iz Premijer lige zainteresovan za njega. Kada je Atletiko u pitanju, kao glavni uslov se i dalje spominje ono što se zna od ranije – prodaja Rodrija u Mančester Siti ili Bajern Minhen bi dovela do kupovine Grujića. Ostaje da se vidi kakav će biti epilog čitave priče.

Jedno je sigurno – za Grujića postoje brojne ponude pa srpski internacionalac ne mora da brine za budućnost.

Marko Grujić je prethodne sezone odigrao 23 utakmice za Hertu uz pet postignutih golova.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još