Razmena na relaciji Pariz-London, PSŽ hoće da ''prevari'' Totenhem - Admiral Bet SPORT

Razmena na relaciji Pariz-London, PSŽ hoće da "prevari" Totenhem

Dušan Ninković
Photo by David Ramos/Getty Images

Totenhem očigledno ne može da  zadrži na okupu tim koji je ove sezone igrao finale Lige šampiona. To želi da iskoristi šampion Frnacuske.

Pričalo se u poslednje vreme da će Kristijan Eriksen u Real Madrid. Tamo se pravi veliki projekat, sa Azarom i Jovićem, a trebalo je da i Danac bude deo novog tima. Ne samo on, planira se tu i Pogba, Mbape, Nejmar, a i još jedno desetak zvučnih imena svetskog fudbala.

Ne mogu svi stići u Madrid, pa i Pariz ima svoje adute. PSŽ želi da preotme Eriksena, a spremili su i ponudu za Totenhem. Na prvu loptu reklo bi se, nedovoljno dobru.

Kako je Eriksen već isticao da želi da ode, klubovi su sada oprezniji u pregovorima. Svi bi da ga ukradu, ali niko ne eli da plati previše. PSŽ se setio da ima igrača koji im ne treba, a kog bi mogli da pošalju kao zamenu u Londonu.

Ukoliko se čelnicima Totenhema svidi ta ideja, Julijan Draksler će biti novi član Poketinovog tima. Po trenutnoj formi, tržišnoj vrednosti, samom kvalitetu, Eriksen je dosta vredniji od Drakslera. Istina, Danac je stariji, pa bi to bio argument Parižana u ovoj razmeni igrača.

Pokušali su da "prevare" tim iz Londona, da im ponude igrača koji nije baš prava zamena za jednog od nosilaca igre. Pitanje je da li će "Pevci" pristati na to. Zna se da je Totenhem jedan od najpažljivijih timova na tržištu, retko troše, dobro zarađuju i ne prave često kikseve pri transferima.

Photo by David Ramos/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još