Zvezda počela pripreme za novu sezonu - Tu je Pankov, vratio se Meleg... - Admiral Bet SPORT

Zvezda počela pripreme za novu sezonu – Tu je Pankov, vratio se Meleg…

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Na stadionu "Rajko Mitić" upaljeni su motori za narednu sezonu. Trener Vladan Milojević jutros je izvršio prozivku igrača na koje će klub računati u budućnosti.

Sa prvobitnog spiska nisu se pojavili svi. Izostanci su opravdani, reprezentativci su dobili više slobodih dana. Zapravo, neki se propustiti ceo uvodni deo priprema zbog obaveza u nacionalnom timu.

Naredne sezone će se ponovo jurišati na domaću titulu, biće u mislima i kup, a navijači žele nove dobre rezultate u Evropi. Milojević je ostao, spreman da se uhvati u koštac sa velikim očekivanjima armije navijača.

Na prozivku pred novu sezonu stigao je i Radovan Pankov, prvo pojačanje crveno-belih ovog leta. Tu je i Dejan Meleg, momak koji je bio na pozajmici u Grčkoj, a čija sudbina za sada nije poznata. Dejan Vidić, nekadašnji napadač Zlatibora, odradio je pozajmicu u Zemunu pa će po prvi put trenirati sa crveno-belima.

Iz Zvezdine filijale sa Topčidera, iz ekipe Grafičara, prekomandovani su Nikolić, Stanojev, Gavrić, Konatar i Stanković, a sa prvim timom će raditi i Gordić, golman mladog Zvezdinog tima i jedan od najboljih igrača u mečevima omladinske Lige šampiona.

Igrački kadar se razlikuje od prošlogodišnjeg za pet imena. Nema više Supića i Milijaša, igrača koji su okončali igračku karijeru. Aleksa Terzić je prodat Fiorentini, dok su pozajmice Sumaile i Kafua istekle pa su se oni vratili u matične klubove.

Na okupljanju crveno-belih se nije pojavio El Fardu Ben, za kog se pretpostavlja da stiže u toku dana. Mladi crnogorski napadač Nikola Krstović ima obeveze u reprezentaciji, Babić, Gajić i Joveljić se pripremaju za Evropsko prvenstvo do 21 godine, dok seniorske obaveze imaju Borjan, Ivanić i Stojković.

Zbog odbijanja da igraju protiv tima fudbalskog saveza Kosova, završena je reprezentativna karijera za Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića. To bi značilo da će njih dvojica uskoro moći da se pridruže saigračima na pripremama za novu sezonu.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još