Zvezda puni kasu transferom u Austriju? - Admiral Bet SPORT

Zvezda puni kasu transferom u Austriju?

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Gužva je u veznom redu srpskog šampiona. Ili, da budemo precizniji, u njegovom ofanzivnom delu. Zato bi moglo da bude i prodaja ovog leta.

Rapid iz Beča se javio, a Crvena zvezda bi mogla da pristane na ponudu. Interesovanje postoji, a videćemo u kojoj su fazi pregovori dva tima. Klub iz glavnog grada Austrije želi u svojim redovima Veljka Simića.

Paklena konkurencija na stadionu "Rajko Mitić" značajno je smanjila Simićevu minutažu u finišu sezone. Sa te strane, Zvezda bi sigurno bila spremna da se odrekne usluga svog deteta.

Momak koji je jednom već napustio crveno-belu porodicu ovog puta bi doneo značajne prihode. Kako se tokom leta traže jedan centralni vezista i štoper, sredstva dobijena za Veljka Simića bila bi potrošena upravo na nekih igrača za te uloge.

Simić je iz Zvezde otišao 2013. godine, a nakon igranja u Švajcarskoj i Sloveniji se vratio u Zemun. Upravo je iz tog tima prethodnog leta stigao u Zvezdu. Tokom prethodne sezone je odigrao 41 meč, postigao 10 golova i asistirao 8 puta.

Specijalizovani sajt transfermarkt ga procenjuje na 1.6 miliona evra, ali je još rano pričati o ciframa. Austrijanci nisu pripremili zvaničnu ponudu za krilnog fudbalera, a ni u beogradskom timu nije istaknuta njegova cena.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još