Aston Vila potpisala prvo pojačanje za Premijer ligu - Admiral Bet SPORT

Aston Vila potpisala prvo pojačanje za Premijer ligu

Dušan Ninković
FOTO: Twitter/AVFCOfficial

Krenule su pripreme u Birmingemu, Aston Vila će ponovo igrati Premijer ligu. Red je i da se pojačaju, kad je već došlo dotle.

Igrač koji je prethodne sezone bio na pozajmici u ovom timu, sada je i zvanično otkupljen. Jedan od najboljih fudbalera u prethodnoj sezoni Čempionšipa, Anvar El Gazi, naredne sezone će ponovo nositi dres Aston Vile.

Mladi fudbaler je bio strelac gola na "Vembliju", a pre Birmingema je imao sasvim lep fudbalski pedigre. Ponikao je u Ajaksu, a zatim prešao u Lil, još jedan tim poznat po stvaranju mladih igrača.

Holanđanin je ugovor sa Aston Vilom potpisao na četiri godine, a po prvi put će imati priliku da zaigra u Premijer ligi. Nije otkriveno koliko je obeštećenje dobio Lil za krilnog igrača, ali oni na njega očigledno nisu ozbiljno računali.

Za razliku od francuskog tima, Den smit, trener Vile, oduševljen je ovim poslom. On smatra da bi El Gazi mogao da pokaže sav svoj kvalitet već u narednoj sezoni.

Tokom finala na "Vembliju" je pokazao koliko može da bude dobar za nas. On će pokazati svoj kvalitet i u Premijer ligi, biće sjajan dodatak našem timu. Očekujem da napravi veliki iskorak u karijeri.

FOTO: Twitter/AVFCOfficial

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još