Nikola Grbić nakon Kanade: Ovakve pobede su motiv - Admiral Bet SPORT

Nikola Grbić nakon Kanade: Ovakve pobede su motiv

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Nakon četiri uzastopna poraza na početku Lige nacija, Srbija se razigrala u Kanadi. Savladana je Australija, a odmah zatim i domaćin ovog turnira.

Sada je situacija već drugačija. Iako rezultati nisu prioritet u ovom takmičenju, potrebno je i pobeđivati, pre svega zbog atmosfere u ekipi. Sa dve uzastopne pobede, samopouzdanje je poraslo.

Selektor muške odbojkaške reprezentacije, Nikola Grbić, bio je zadovoljan nakon pobede nad Kanadom. Igrali smo u gostima, ali pred navijačima koji su svaki dan pružali fantastičnu podršku Srbiji. I momci su im to vratili uz dve sjajne pobede.

Mislim da je način na koji smo došli do pobede fenomenalan. Znam da je teško, igrali smo 15 setova za ova tri dana. Momci su dali maksimum, iskoristili su svoje šanse. Gledajui moral ekipe, situacija se odlično razvijala od prvog do poslednjeg dana.

Srbija je bila domaćin prvog vikenda, a u Novom Sadu su pobede upisala sva tri protivnika naše selekcije. Nakon tesnog poraza od Nemačke u četvrtom kolu počela su da se postavljaju mnoga pitanja, ali su dve pobede donele stabilizaciju.

Srbija se u trećem vikendu Lige nacija nalazi u Portugalu. Pored domaće selekcije, na tom turniru će protivnici biti Brazil i Kina, a mi, kao i selektor Nikola Grbić, očekujemo nove trijumfe odbojkaša.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još