Partizan preti istupanjem iz finalne serije! - Admiral Bet SPORT

Partizan preti istupanjem iz finalne serije!

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Košarkaški klub Partizan razmatra istupanje iz finalne serije. Predsednik kluba Ostoja Mijailović tako nešto najavio je na svom "Tviter" nalogu.

Prema njegovim rečima sutra ujutru klub će održati sastanak na kojem će se razmotriti da li će Partizan nastaviti borbu za domaći trofej:

Nakon poraza u prvom meču finala besan je bio Andrea Trinkijeri. Italijan je na nekoliko minuta pre kraja isključen, a posle utakmice je bio je vidno razočaran i ljut:

Kad već plaćam kaznu, hajde da je pošteno platim. Finale bi trebalo da odlučuju igrači, a ne ličnosti koje misle da su zvezde. Dve tehničke u sekundi jer sam rekao da nije faul. Četiri tehnicke… Ovo je sramota. Pustite da igramo košarku, sport… U prvoj utakmici polufinale ABA lige, dobili smo četiri nesportske, a danas četiri tehničke. Bilo je 42 slobodna bacanja. Mi smo se borili, čak smo poveli, pa moramo zbilja nešto fantastično da napravimo. Nije dovoljno dobro da igramo, da se vratimo, da se borimo… Nije faul, ma ovo nije faul. Celu utakmicu me vređaju. Poštujem sve, navijače, protivničke navijače, ali ovo nije poštovanje. Ovo nije poštovanje.

Trinkijeri kaže da onda kada pretera to i prizna. Danas je, tvrdi, drugačiji slučaj:

Zvezda je super tim. Borili smo se, vratili. Teško je. Želeo bih da se igra košarka i da igrači odluče, talentom, sportskim potezima. Znam kad grešim. Prvi znam. I znam kad zaslužim grešku. Kad je pošteno, kažem preterao sam i moj posao je da radim na ivici. Ali ovo danas. Idemo dalje.

Crvena zvezda je slavila rezultatom 98:94 i na taj način povela u seriji.

https://millenniumbet.rs/app/home

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još