Peruničić: Sve zavisi od nas - Admiral Bet SPORT

Peruničić: Sve zavisi od nas

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Selektor rukometne reprezentacije Nenad Peruničić rekao je pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije i Švajcarske da sve zavisi od njegovih igrača.

Utakmica sa Belgijancima igra se u Leuvenu u sredu od 20 časova, dok će četiri dana kasnije u Novom Sadu dočekati Švajcarsku od 18.00.

Okupili smo se 2. juna u jednom širem sastavu sa momcima koji su i deo B reprezentacije da vidimo na šta možemo da računamo u nekom narednom periodu. Prvenstva se razlicito završavaju pa nismo uspeli da se sakupimo onako kako sam želeo, ali se uvek prilagodavamo situaciji.

Ipak, velike probleme selektoru prave povrede.

Videćemo u kakvom je stanju Miljan Pušica, doživeo je povredu medijalnog ligamenta pre nedelju dana i pitanje je da li ce biti od pomoci za sredu. Nemanja Crnoglavac je takođe pod upitnikom. Ima problem sa čukljem, ista povreda koju je Nikola Karabatić morao da operiše. Infekcija je velika, dobio je kortikosteroid da se smanji upala. Ne trenira već dva dana. Ostali momci su zdravi, dolaze sa osmehom, odlaze sa osmehom. Puni su samopouzdanja. To se oseća na svakom koraku.

Definitivno nismo više ekipa zbrda-zdola, koja se okupila na pocetku kvalifikacija. Za ovih sedam meseci velika je razlika u uigranosti. Fali još zajedničkih treninga. Prvi ćemo uraditi u utorak veče, ali to je realnost, to ne shvatamo kao problem. Momci su punih srca ovde. Zavisi od nas, želimo da završimo ove dve utakmice na pravi način. Potpuno sam uveren u to.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3MwFoto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još