Povreda kuka udaljava Zidanovo pojačanje od Reala? - Admiral Bet SPORT

Povreda kuka udaljava Zidanovo pojačanje od Reala?

Dušan Ninković
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Već dugo, mesecima, priča se o pojačanju Real Madrida iz Francuske. Od dolaska Zinedina Zidana postalo je jasno da će "Kraljevski klub" imati burno leto.

Marselo očigledno više ne može da bude oslonac, čak ni Zidan koji ga obožava ne želi to da dozvoli. Regulion ga nije ubedio, a levi bek se tražio širom kontinenta. Pre mesec dana, možda i nešto više, pronađen je Mendi.

Ferland Mendi je levi bek Olimpika iz Liona i jedan od momaka koji su budućnost francuske reprezentacije. Znali su da kubure sa bekovima prethodnih godina, ali bi on mogao da se ustali na toj poziciji.

Ne samo na toj poziciji u reprezentaciji, mogao bi godinama da bude bek i u Realu. Ali, postoji mali problem. Povreda kuka bi mogla da ga udalji od stadiona "Santijago Bernabeu".

Po nekim informacijama Madriđani i Mendi su već obavili neka testiranja. Nakon prvenstva, a pre reprezentativnih obaveza, na testovima se pokazalo da bek ima povredu kuka.

Real Madrid nije spreman da rizikuje, pa bi da još jednom proveri Ferlanda. Ukoliko ni na tim testovima, nakon što završi obaveze u dresu Francuske, ne pokaže da je 100% spreman, tim iz Madrida će odustati od kupovine.

Real je u ovom prelaznom roku već obavio veliki posao, ali tu nije kraj. Pretpostavlja se da će još nekoliko igrača pojačati tim, s obzirom na to da Perez i Zidan ponovo imaju najveće ambicije u evropskom fudbalu.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još