Prethodnog leta blizu Partizana, sada košta 35 miliona? - Admiral Bet SPORT

Prethodnog leta blizu Partizana, sada košta 35 miliona?

Dušan Ninković
Foto: Twitter/LaLiga

Troškovi su veliki, a UEFA to ne toleriše. Zato kasa mora i da se napuni, prodajom nekih od igrača koji nisu potrebni.

Tako je Real Madrid već dugo u dilemi koga da se reši. Zidanovi vezisti su dobili nove ugovore, tu se ne može računati na odlaske. Postoji još Isko kao opcija, mada je zainteresovanih klubova premalo. Bejl je već na izlaznim vratima, mada ih uporno zatvara sa pogrešne strane.

Jedno od rešenja je prodaja Raula de Toresa. Fudbaler koji je bio na pozajmici u Rajo Valjekanu interesantan je mnogim timovima. Postoji samo jedna mala prepreka, a to je cena ovog igrača.

Benfika je prva stigla da upita za junačko zdravlje. Spremili su Portugalci i 20 miliona evra. Kažu u Madridu da je premalo. Očekuju još neke ponude, a očekuju i 35 miliona za napadača.

Podsećamo vas, Raul de Tomas je prethodnog leta dovođen u vezu sa Partizanom. Ivica Iliev ga je ciljao kao jednu od svojih meta, ali do saradnje nije došlo. Umesto u Beograd, Madriđani su ga pozajmili Rajo Valjekanu.

To je bila toliko uspešna epizoda da je često ovaj tim naziman Raul Valjekano tokom prethodne sezone. Fudbaler koji ima 24 godine je odigrao 33 meča u La Ligi ove sezone i na njima postigao čak 14 golova. Sada se vratio u klub iz Madrida, ali Real ne računa ozbiljno na njegove usluge. Računa samo na pare od transfera.

Foto: Twitter/LaLiga

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još