Tomić odgovorio Trinkijeriju: To je njihov problem... - Admiral Bet SPORT

Tomić odgovorio Trinkijeriju: To je njihov problem…

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Trener Crvene zvezde Milan Tomić reagovao je na izjavu kolege sa klupe Partizana Andree Trinkijerija istakvši da su "svi mogli da vide kako mu je izgledao sako kada su crno-beli bili domaćini".

Trener gostiju isključen je početkom četvrte deonice, u dramatičnom porazu svog tima u prvom meču finalne serije Superlige Srbije (98:94), posle čega je istakao "nezadovoljstvo suđenjem, ali i ponašanjem domaćih navijača".

Sudije nikada nisam pominjao, neću ni sada. Ako oni imaju komentar to je njihov problem. Ja sam video da je utakmica prošla u normalnim uslovima. Igrali smo i pred njihovim navijačima pa smo videli kako mi je sako izgledao.

Aktuelni šampion vodio je tokom većeg dela susreta, ali je Partizan uspevao da uzvrati.

Uvek je najteža prva utakmica. Imali smo pritisak. Odigrali smo napadački kvalitetno, pogodili smo šuteve za tri poena i neki kontranapad. Finala ne mogu da idu na 95 poena. To sam rekao igračima. Ne smemo da dopustimo Partizanu da ubaci 94. Imali smo kontrolu, ali ne možemo da igramo na fizičku snagu. Partizan je pogađao, imali su čak 26 poena u tranziciji. Čestitam igračima i publici koja nas je bodrila. Moramo mnogo bolje da igramo kako bi pobedili Partizan u sredu.

Naredni duel igra se već u sredu, kada će Partizan biti domaćin, a prvak će postati tim koji prvi stigne do tri trijumfa. U međuvremenu, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović najavio je da će na hitnoj sednici uprave biti odlučeno da li će klub istupiti iz takmičenja.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još