Valensija pojačanje za Ligu šampiona pronašla u Premijer ligi? - Admiral Bet SPORT

Valensija pojačanje za Ligu šampiona pronašla u Premijer ligi?

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@ValenciaCF

Valensija uveliko radi na pojačanjima za narednu sezonu, kako bi što spremnija dočekala Ligu šampiona, ali i ostala konkurentna za jedno od prva četiri mesta u Primeri.

Posle centarfora madridskog Reala Marijana Dijaza, "Slepi miševi" žele da napad pojačaju i Ajozeom Perezom iz Njukasl Junajteda.

Kako prenosi radio "Cadena Cope", dvadesetpetogodišnji Španac i nagovestio je rastanak sa "Svrakama" posle pet godina, a tim sa "Mestalje" želi da priduhitri bilo kakvu konkurenciju.

Posle pet godina, možda je došlo pravo vreme za promenu… Moja primarna želja jeste da se vratim u španski fudbal i da nastupam za neki od najvećih klubova. Pre svega, koliko Premijer liga bila dobra, jer život na Ostrvu nije dobar kao uj Španiji.

Nekadašnji napadač Tenerifa u sezoni za nama 12 puta je bio strelac, dok je na 195 mečeva, od kada je stigao na "Sent Džejms park" 48 puta pogađao mrežu rivala.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: Twitter@ValenciaCF

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još