WTA lista: Skok pobednice Rolan Garosa od šest mesta, Osaka i dalje na vrhu - Admiral Bet SPORT

WTA lista: Skok pobednice Rolan Garosa od šest mesta, Osaka i dalje na vrhu

Marko Kulić
FOTO: Corinne Dubreuil/FFT-Pool/Getty Images

Nakon što je završien Rolan Garos i u ženskoj konkurenciji, objavljena je nova WTA lista. Naravno, najveći napredak je napravila pobednica drugog gren slema u sezoni – Ešli Barti.

Australijska teniserka je napravila skok od šest mesta pa je sa osme došla na drugu poziciju. Najveći pad, logično, ima teniserka koja nije odbranila titulu na Rolan Garosu – Simona Halep. Rumunka je sa trećeg pala na osmo mesto, upravo na ono gde je bila Ešli Barti. Na prvom mestu je i dalje Naomi Osaka koja ima 6486 bodova, odnsono 136 više od Barti.

Kada je u pitanju poredak kod ostalih teniserki među prvih deset, Karolina Pliškova je pala na treće mesto, dok je Kiki Bertens i dalje četvrta. Pored pomenute Simone Halep koja je pala na osmo mesto, poredak od petog do desetog mesta je sledeći: Petra Kvitova, Anđelik Kerber, Elina Svitolina, Sloun Stivens i Arina Sabalenka.

Kada su u pitanju srpske teniserke, jedina među prvih 100 je i dalje Aleksandra Krunić koja je sad na 66. mestu. Ivana Jorović je 104. dok je Olga Danilović 122. teniserka sveta.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

FOTO: Corinne Dubreuil/FFT-Pool/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još