Zvezda finalnog meča se žali - igrači Liverpula joj šalju poruke - Admiral Bet SPORT

Zvezda finalnog meča se žali – igrači Liverpula joj šalju poruke

Dušan Ninković
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Bila je jedna od najvažnijih stvari u finalu Lige šampiona. Ne preterano uzbudljivo finale prekinula je svojim utrčavanjem u teren.

Kinsi Volanski je devojka koja je dospela u centar pažnje kada je oskudno odevena ušla u teren tokom meča Liveprula i Totenhema. Ona je na svojoj odeći reklamirala porno sajt čiji je vlasnik njen dečko, a preko noći je stekla popularnost.

Sigurni smo da je i dečko profitirao od tada, biznis sigurno ide na bolje, ali je upao i u probleme. Sada svi znaju za njegovu devojku, mnogo je popularnija, pa je i meta drugih muškaraca.

Amerikanka je ubrzo nakon incidenta prebacila brojku od dva miliona pratilaca na Instagramu. Pre finala je nju pratilo oko 300.000 ljudi, što je ogromna razlika. Kaže da takav publicitet ne može da se kupi.

Svi su bili srećni zbog mog utrčavanja. Videla sam da se navijači raduju, igračima nije smetalo, čak su i policajci želeli sliku sa mnom.

Međutim, po rečima devojke iz Los Anđelesa, nju su mnogo bolje zapamtili igrači Liveprula. Osvajači ovogodišnje Lige šampiona su je zapratili na društvenim mrežama, a uskoro su krenule da stižu i poruke. Nekoliko njih ju je kontaktiralo.

Neću da govorim o imena. Jedan mi je poslao srce, drugi je napisao da me je primetio na utakmici. Nisam odgovorila nijednom od igrača. Nisam ni znala ko su oni dok im nisam otišla na profila. Imam dečka i odbijam udvaranja drugih muškaraca.

Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još