Ajntraht kreće da troši zarađeno od Jovića - Admiral Bet SPORT

Ajntraht kreće da troši zarađeno od Jovića

Stefan Cvetković
FOTO: eintracht.de

Nakon što je odlično zaradio prodajom Luke Jovića u Real Madrid za oko 60 miliona evra, Ajntraht ima dovoljno sredstava da krene u trošenje i renoviranje tima za narednu sezonu.

Finansije su tu, samo ih je potrebno usmeriti na prave igrače. Prema pisanju nemačkog Bilda, polufinalista Lige Evrope identifikovao je prvu metu koju će pokušati da dovede. Želja nemačkog tima je levi bek Viljareala Alfonso Pedraza. 23-godišnji Španac igra u odbrani, ali mu nije strano da ispunjava i mnogo ofanzivnije zadatke.

Ponikao je u Viljarealu, ali se tek ove sezone ustalio u prvom timu. Ranijih sezona često je bio na pozajmicama, te je po jednu polu sezonu proveo u Lugu i Lids Junajtedu, a jednu celu u Alavesu. U prošlom šampionatu odigrao je 34 utakmice za "Žutu podmornicu" u prvenstvu, uz još osam u Ligi Evrope.

Pedraza sa Viljarealom ima ugovor na još dve godine, do 2021, dok u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu u visini od 22 miliona evra. Ipak, prema pisanju Bilda, veruje se da će Viljareal pristati na sumu od oko 15 miliona evra, kao i da transfer Španca u Bundesligu ima velike šanse da se dogodi.

FOTO: eintracht.de

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još