Grbović: Ugovor sa Arenom = Korak bliže Evroligi - Admiral Bet SPORT

Grbović: Ugovor sa Arenom = Korak bliže Evroligi

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Crvena zvezda je osvajanjem ABA lige stekla pravo da nastupi u Evroligi naredne sezone, a svakim danom spekuliše se o tome da bi Srbija mogla da ima dva predstavnika.

Nije tajna da Partizan želi specijalnu pozivnicu, a nije tajna ni to da crno-beli imaju ozbilje šanse da tu pozivnicu i dobiju. Kao prvi korak ka velikom cilju ostvarena je saradnja između "Štark arene" i Partizana, a najtrofejniji srpski klub potpisao je ugovor sa Arenom na pet godina.

Direktor najveće dvorane na Balkanu Goran Grbović kaže da je taj posao značajan i Evroligi:

Partizan je potpisao ugovor na pet godina i to je fenomenalan potez za košarku. Evroliga konstantno podiže nivo i standarde, jer želi da se što više približi organizaciji kakvu ima NBA. Jednostavno, želi spektakl na svojim utakmicama. Neće trpeti nikakve ispade navijača ili da se ne postupa po pravilima. Prednost Arene je, između ostalog, veći sponzorski pano, gde ima jako mnogo prostora. Partizan je strateški napravio ugovor na pet godina jer želi da se vrati u Evroligu. Partizan ima pravu košarkašku publiku i sad im je prilika da dolaze u što većem broju i podrže klub. Crno-beli će sad moći da prodaju mnogo više sezonskih ulaznica, umesto 3.000 ili 4.000, sad će to biti oko 5.000 ili 6.000 karata. Veoma je bitna stavka što u Areni imaju prave lože, koje će moći da ponude sponzorima, a u “Pioniru” to ne mogu.

Grbović nije hteo mnogo da govori o tpome da li je cena zakupa previskoka, ali je za beogradske medije rekao da "nije na navijačima da to procenjuju".

Osim Partizana još nekoliko klubova želi "vajld kard" Evrolige.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još