Radnički voli ex Partizanovce - stigao još jedan - Admiral Bet SPORT

Radnički voli ex Partizanovce – stigao još jedan

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Radnički nastavlja sa velikim ambicijama. Od juče novi član kluba je i Nemanja Tomić, doskorašnji fudbaler Zemuna.

Bivši igrač Partizana, koji je sa crno-belima osvajao, ali i donosio im titule, posle dužih pregovora prihvatio je uslove koje mu je ponudio drugoplasirani tim iz prošle sezone Super lige Srbije.

Ivica Tončev, prednednik kluba iz Niša kaže da je urađen veliki posao.

Završili smo izuzetan posao i angažovali fudbalera kojeg bi poželeo svaki superligaš u našoj zemlji. Biće to veliko pojačanje za našu ekipu u narednoj sezoni. Obećali smo navijačima da ćemo posle odlaska nekolicine igrača, koji su bili među najboljima u Radničkom u prethodnoj sezoni brzo reagovati i pronalaženjem odličnih fudbalera nadomestiti njihovo odsustvo. Smatram da smo dovođenjem Tomića, majstora fudbala, ispunili deo obećenja, jer nameravamo da osim njega na Čair dovedemo najmanje još četvoricu vrsnih i fudbalera sa internacionalnim iskustvom i da tako napravimo ono što smo planirali, još jači i uspešniji Radnički.

Zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor Marko Jovanović:

Prethodnog proleća, posebno na kraju sezone, igrajući za Zemun dokazao je da je izvrstan fudbaler i igrač u najboljim godinama, koji će kada prođe pripreme pod palicom Nenada Lalatovića biti nova perjanica našeg kluba.

Osim Tomića u Radničkom su Nikola Drinčić i Petar Grbić, obojica su bili fudbaleri Partizana u prošlom periodu.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još