Andrea Trinkijeri: Prepoznali su, pa smo promenili - Admiral Bet SPORT

Andrea Trinkijeri: Prepoznali su, pa smo promenili

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Košarkaši Partizana su zabeležili nestvarnu pobedu u finalu. Nakon velike borbe i neizvesne završnice, Rade Zagorac je trojkom preko Bilija Berona odlučio pobednika ovog meča.

Konačni 73:72 u drugom meču finala doneli su poravnanje u seriji i nova uzbuđenja. Crveno-beli su trećem i četvrtom periodu imali prednost, ali na kraju nisu uspeli da naprave brejk. Andrea Trinkijeri, prepun emocija, nije mogao mnogo stvari da kaže nakon meča.

Zvali su kontra tajm-aut nakon našeg dogovora. Prepoznali su akciju, šta hoćemo da odigramo, pa su prilagodili. Morali smo da promenimo. Rade je visok, na to sam računao. Njega bekovi ne mogu da izblokiraju u šutu.

Italijanski trener na klupi Partizana pričao je kratko i o atmosferi u hali, ali i o prethodnom meču, utakmici u kojoj je slavio Partizanov najveći rival.

Mi smo bolji meč odigrali u prvoj utakmici. Danas smo sami sebe zakočili u trećoj četvrtini. Izborili smo se za pobedu i zubima i noktima. Što se tiče atmosfere, to nije stvar dvorane. To je do tima koji treniram. To je Partizan. To je nešto posebno!

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još