Branko Lazić: Sada moramo da sačuvamo naš teren - Admiral Bet SPORT

Branko Lazić: Sada moramo da sačuvamo naš teren

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Poraz u poslednjim sekundama nikada nije lak. Večeras su na taj način izgubili košarkaši Crvene zvezde, aktuelnog šampiona Srbije.

Jedan od najiskusnijih igrača tog tima, Branko Lazić, poraz ne shvata previše tragična. Valjda iskustvo govori iz njega kada upozorava na naredne mečeve.

Bilo bi teško, mnogo teže, da je zadnja utakmica. Da je ovo kraj, da nema više. Ovako, ima još dosta da se igra. Imamo dovoljno vremena da neke stvari odradimo bolje.

Partizan je izjednačio u finalnoj seriji, a naredni meč je na programu u subotu. Tada će se igrati pred navijačima Crvene zvezde, ali na istom mestu, u hali "Aleksandar Nikolić".

Serija se produžila i sada je pravo vreme da odbranimo svoj teren. Treba dobro da se pripremimo. Primili smo koš iz poslednjeg napada. Možda su oni malo više zaslužili da pobede od nas. Da nisu pogodili, mi bismo imali prednost u seriji.

Kapiten Crvene zvezde i dugogodišnji igrač ovog klupa svestan je propusta koje je napravila njegova ekipa. Kao i trener Milan Tomić, osvrnuo se na dešavanja pre trojke Radeta Zagorca.

Tek smo u četvrtoj četvrtini stigli do vođstva i do dva ili tri minuta pre kraja smo imali prednost. Nismo uspeli da ostanemo mirni. Koštalo nas je pobede što smo počeli da pravimo greške.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još