Dani Sebaljos pakuje kofere - Admiral Bet SPORT

Dani Sebaljos pakuje kofere

Stefan Cvetković
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Vezista Reala gotovo sigurno odlazi iz Madrida ovog leta. Mladi španski fudbaler pre dve godine postao je član kraljevskog kluba, ali mu je tokom te dve sezone minutaža bila poprilično limitirana. U pretprošloj sezoni upisao je 12 nastupa, prošle 23.

Najviše se dovodio u vezu sa prelaskom u Totenhem, koji je duže vreme zainteresovan za njega, a zbog velikog trošenja u Realu ovog leta, jasno je da neki igrači, poput Sebaljosa, će morati na pronađu sredinu. 22-godišnji vezista je svestan toga i sam je najavio da će napusti klub.

Zidan je pričao sa mnom, i bio je veoma jasan. Moram da prihvatim njegovo obrazloženje. Bilo kako bilo, ja imam ugovor na još četiri godine.

Sebaljos je trenutno sa mladom reprezentacijom Španije koja se priprema za Evropsko prvenstvo koje startuje u nedelju. Mladi vezista je najavio da će odluku od nastavku karijere doneti nakon tog turnira.

Kada se budem vratio, doneću odluku. Ukoliko odem, želim da igram za tim gde ću se osećati važnim. Želim da pokažem da mogu igrati za bilo koji tim u Evropi.

Sebaljos je karijeru počeo u Betisu odakle je za, nešto malo manje od 20 miliona evra, prešao u Real. Sa mladom reprezentacijom Španije već je jednom bio prvak Evrope, pre dve godine, kada je bio proglašen igračem turnira.

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još