Dragan Milosavljević još dve godine u Unikahi - Admiral Bet SPORT

Dragan Milosavljević još dve godine u Unikahi

Stefan Cvetković
FOTO: Twitter/unicajaCB

Srpski košarkaš potpisao je novi ugovor sa španskim timom.

Unikaha je ovog popodneva objavila da je sa Draganom Milosavljevićem potpisala dvogodišnji ugovor do 2021. godine. Milosavljević je u Unikahi od leta 2017. i njegovom mandat u klubu biće produžen za dodatne dve godine.

Srpski košarkaš je sa Unikahom stigao do četvrtfinale Evrokupa, gde ih je eliminisala Malaga sa 2:1. Na 19 utakmica u tom takmičenju prosečno je beležio 6,2 poena i 2,6 asistencija. U španskom prvenstvu sezona je završena na petom mestu, ali je Valensija bila bolja u prvoj rundi plej-ofa.

Svoju košarkašku karijeru je počeo u Napretku, posle kog je prešao u Radnički iz Kragujevca, pa u beogradski Partizan. 2015. je prešao u Albu, koju posle dve sezone napušta i postaje član Unikahe.

 

FOTO: Twitter/unicajaCB

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] Krilni centar i klub iz Malage već neko vreme dogovaraju saradnju, a prema pisaanju portala "Dario Sur" doći će i do potpisivanja ugovora u narednim danima, pa će bivši košarkaš Crvene zvezde praviti društvo Draganu Milosavljeviću u dresu "zelenih" iz Malage. Podsetimo, Gagi je pre tri dana potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa klubom. […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još