Francuzi vode u trci: De Liht bliži Parizu nego Barseloni - Admiral Bet SPORT

Francuzi vode u trci: De Liht bliži Parizu nego Barseloni

Stefan Cvetković
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Aktuelni šampion Francuske blizu je potpisa velikog pojačanja.

 

Najtraženiji mladi igrač u Evropi u ovom trenutku, veoma je blizu toga da dogovori saradnju i postane član Pari Sen Žermena. Parižani nikako ne žele da ovu trku ne izgube i dožive istu scenu kao u slučaju Frenkija De Jonga, tako da su odlučni u nameri da što pre potpišu Matijsa De Lihta i ispune sve njegove finansijske zahteve. Da su pregovori u poodmakloj fazi govore i pisanja francuskih medija koji tvrde da je Mino Rajola, igračev agent, doputovao u Pariz, gde radi na zaključivanju dogovora sa sportskim direktorom pariske ekipe.

Sapunica oko Ajaksovog igrača traje veoma dugo. Dovodio se u vezu sa Barselonomom, isto tako pominjao se i njegov transfer u Liverpul, pa čak i u minhenski Bajern.

Barselona je bila najveći favorit da potpiše holandskog štopera, ali je trenutno Pari Sen Žermen vodeći u trci. Ipak, ne treba zaboraviti da je francuski tim vodio u trci i za Frenkija De Jonga, posao je bio dogovoren, samo se čekala slika u dresu klub, a na kraju on se slikao u dresu, samo što je to bio dres Barselone, ne Pari Sen Žermena.

Francuski mediji navode da bi Rajola trebalo da zaključi posao u narednih 48 sati.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još