Hendikep za šampiona - Zvezdin talenat mora na operaciju - Admiral Bet SPORT

Hendikep za šampiona – Zvezdin talenat mora na operaciju

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Trebalo je da naredne sezone dobije prave minute u prvom timu, priliku da se nametne i pokaže raskošan talenat o kom se priča. Ovakva situacija to dosta otežava.

Samo nekoliko dana nakon odlaska na Zlatibor, Crvenu zvezdu je zadesio peh. Veljko Nikolić, mladi fudbaler koji je na pripremama sa prvim timom, morao je da se vrati u Beograd.

Razlog nije nimalo dobar. On će biti podvrgnut hirurškom zahvatu. Dok se prvotimci budu spremali za novu sezonu, Nikoliću će biti operisana kila. Operacija sama po sebi nije teška, ali zahteva odsustvo sa terena.

Veljko nikolić bi trebalo da bude podvrgnut operaciji u petak, a to znači da će propustiti vei deo priprema na Zlatiboru i u Austriji. Pitanje je kako će i da li će uopšte nadokanditi propušteno do početka sezone.

Zvezdine evropske obaveze počinju već u prvoj polovini jula, pa vremena za pripremu nema previše. Srpski šampion će startovati od prvog kola, u kom će biti ogroman favorit, ali posao će i tada morati da se odradi maksimalno.

Veljko Nikolić je u Crvenu zvezdu stigao iz OFK Beograda kao jedno od najtalentovanije dece u zemlji. Prethodne sezone je nosio dres Grafičara, Zvezdine filijale, i u trećeligaškom društvu je bio fenomenalan. Nikolić je 1999. godište, a očekivalo se da ove sezone bude regularan deo prvog tima crveno-belih.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još