Milan ima prvo pojačanje – Radeta Krunića

Dušan Ninković
Foto: Twitter@EmpoliCalcio

Kako prenose italijanski mediji, tim iz Milana je angažovao prvo pojačanje za narednu sezonu. Kako se i najavljivalo prethodnih dana, to je Rade Krunić!

Nekadašnji fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka je prethodnu sezonu proveo u dresu Empolija. Taj tim je ispao iz elite, ali će Krunić ostati u Seriji A. Bilo je pitanje samo u koji će tim preći, ali je sada i to rešeno.

Još prethodnog leta su se za reprezentativca Bosne i Hercegovine interesovali napoli i neki drugi prvoligaši, ali tada saradnja nije dogovorena. Čini se da je ovo i najbolja opcija za Radeta.

U prethodnom periodu se njegov angažman dovodio u vezu sa Udinezeom, Atalantom, Torinjom, Kaljarijem… ali niko nije bio spreman da ispuni finansijske zahteve. Iako je Empoli bio ršeen da ga proda, nisu pristajali na malu otkupnu cenu.

Po vestima iz Italije, Milan je pripremio 8 miliona za Krunića, a transfer bi mogao da bude i veći ukoliko bi se ispunile određene klauzule. Za igrača je pripremljen četvorogodišnji ugovor vredan 1.2 miliona po sezoni.

Univerzalac u veznom redu je bio izričita želja Marka Đampaola koji je od čelnika milanskog tima tražio upravo Radeta. Vreme je za iskorak u karijeri i za najveći klub u životu Krunića.

Foto: Twitter@EmpoliCalcio

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još