Milanski derbi za italijanskog bisera - Admiral Bet SPORT

Milanski derbi za italijanskog bisera

Stefan Cvetković
FOTO: Twitter/CagliariCalcio

Milan bi da pokvari planove Inter oko potpisa veznog fudbalera.

Nikolo Barela mogao bi da zavadi milanske rivale. Inter je prvi prišao fudbaleru i klubu, ali je zapelo oko obeštećenja. Na kraju, Milan se uključio u trku i želi da plati ono što Kaljari zahteva, kako bi ukrao 22-godišnjeg vezistu ispred nosa svom rivalu.

Barela će, nema sumnje, biti jedna od zvezdi ovog prelaznog roka. Vezisti Kaljarija predviđa se velika budućnost i porede ga sa Andreom Pirlom i Stivenom Džerardom, zbog načina igre. Inter je prvi stao u red oko njegovog potpisa, međutim to što Kaljari traži više od ponuđenih 35 miliona evra, usporilo je pregovore. Tim sa Sardinije bi 50, a Milan bi da iskoristi situaciju i da ponudi približnu sumu. Ideja "Rosonera" je da je ponude 35 miliona, kao i njihov gradski rival, samo što žele da dodaju još 10 miliona evra preko raznih bonusa.

Prednost "Neroazura" u odnosu na svoje rivale bi mogla biti ta što je Barela već izneo svoju želju da pređe u Inter, čiji je navodno navijač od malena, i to bi moglo naterati čelnike jednog i drugog kluba da ipak pronađu zajednički dogovor. Pregovori između Intera i Barele su već u poodmakloj fazi, za razliku od pregovora sa Milanom.

FOTO: Twitter/CagliariCalcio

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još