Ovo nismo očekivali - Španci će koristiti psovke da nas pobede u Kini? - Admiral Bet SPORT

Ovo nismo očekivali – Španci će koristiti psovke da nas pobede u Kini?

Dušan Ninković
Foto: Facebook

Nema tu previše tajne, one najbolje selekcije na svetu su odlično poznaju, bez obzira na trenutni sastav tima. Naravno, tek treba proći pripreme i dodatno se upoznati sa rivalima.

Ali, kada su klupski saigrači u različitim selekcijama, onda ništa ne može da se sakrije. Takav je slučaj sa našim Nikolom Jokićem, jednom od najvećih zvezda predstojećeg Svetskog prvenstva i Ernangomezom, Špancem koji takođe igra za Denver.

Mladi Španac je početkom ove sezone bio sjajan, pa je onda imao problema sa povredama, a zatim i partije ispod svog nivoa. Sve je to uticalo na njega, kao i povreda abdomena zbog koje je išao na operaciju.

Mlađi od braće Ernangomez, Huanćo, nada se da će biti spreman za Mundobasket. On je već počeo da radi na oporavku od povrede, dosta vremena provodi sa trenerima i želi da zaigra za nacionalni tim u Kini. A ima i specijalno oružje.

Siguran sam da ćemo na turniru igrati protiv Srbije. Za njih igra Nikola Jokić, moj saigrač iz Denvera. Pokušavaću da ga isprovociram. Znam sve srpske psovke i koristiću ih protiv njega na tom meču!

Nismo sigurni da je Huanćo uspeo da nauči sve psovke, ali može da proba da izbaci Jokića iz takta. Veće su šanse da se to završi nekom partijom od 30 poena uz tripl-dabl, kao što je ove sezone bilo u NBA.

Ekipa Španije će u prvoj fazi turnira igrati u grupi C sa Iranom, Tunisom i Portorikom. Projekotovano je da se grupa u kojoj su Španci ukrsti sa našom grupom u drugom delu takmičenja, a ukoliko ne bude iznenađenja, pobednik te grupe će imati put ka finalu protiv SAD.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još