Prvi intervju kao ''Kraljević'' - Luka o Benzemi, Azaru, stadionu - Admiral Bet SPORT

Prvi intervju kao "Kraljević" – Luka o Benzemi, Azaru, stadionu

Dušan Ninković
FOTO: printscreen

Sve je gotovo, transfer glasine, pregledi, potpis ugovora, promocija… Luka Jović je novi fudbaler Real Madrida!

Rekao je da je najsrećniji dečak na svetu, bio je dobro raspoložen na promociji, a ubrzo su stigle i druge obaveze. Kada se stigne u ovako veliki tim, razgovori sa novinarima su praktično neprekidni. Luka Jović je dao svoj prvi intervju kao igrač tima iz Madrida.

Pojačanje iz Ajntrahta je pričalo o novim saigračima, svojim osećanjima, očekivanjima od naredne sezone. Pokazao je profesionalizam, odgovarao je na novinarska pitanja direktno i bez previše okolišanja.

Jedino čega sam se plašio je izlazak na stadion "Santijago Bernabeu". Nisam znao da li ću umeti da pimplujem loptu. Neverovatan je osećaj izaći na ovaj stadion i biti u ovakvom klubu. Nadam se da ću vrednim radom, zalaganjem i rezultatima zaslužiti da mi navijači skandiraju.

Medije je odmah zanimalo da li je Jović dovoljno jak da izdrži njihov pritisak. Igranje u velikom klubu stavlja igrača u centar pažnje, pa se svašta piše nakon slabijih igara.

Nikada nisam obraćao pažnju na pisanje medija, pa neću to raditi ni u budućnosti. Biću fokusiran na teren, kako bih davao svoj maksimum tamo.

A neka naznaka o b4oju golova? Jović nije želeo da priča o tome.

Ne bih da prognoziram broj golova. Maksimalno ću se truditi da dobijem što više minuta na terenu. Ne bih sebe hvalio, imam ja još mnogo da učim. Dobra stvar je što ovde imam od koga da naučim.

A kada smo kod ljudi od kojih će Luka Jović učiti, tu su neka velika imena. Geret Bejl će možda otići iz kluba, ali je stigao Eden Azar. Dugo godina je u napadu Madriđana Karim Benzema.

Kada je on došao u kub, imao sam 11 godina. Jedan je od najboljih napadača na svetu. Mislim da možemo da igramo zajedno, ali na treneru je da odluči. Zinedin Zidan zna bolje. Naravno, i Eden je fantastičan, drago mi je što ću imati priliku da igram sa njim.

Minutaža u Realu, broj postignutih golova, osvojeni trofeji… Luka Jović je svestan da mnogo toga zavisi od njega samog. Tako će se i ponašati u budućnosti.

Ako dobijem šansu i iskoristim je, ostaću u klubu. ako je dobijem i ne iskoristim je, sam ću biti kriv za odlazak. Jednostavno je.

FOTO: printscreen

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još