Sudije priznale - Toronto je oštećen - Admiral Bet SPORT

Sudije priznale – Toronto je oštećen

Nemanja Đorđević
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Sudijski izveštaj pokazao je da su Toronto Reptorsi oštećeni u finišu pete utakmice velikog finala NBA lige protiv Golden Stejt Voriorsa.

Aktuelni šampion uspeo je da slavi u dramatičnoj završnici produživši seriju i zadržavši šanse da stigne do velikog preokreta i podviga, a pred svojim navijačima imaće priliku da izjednači na 3:3.

Kako se navodi, na 49 sekundi do kraja pri vođstu gostiju 106:103 nije dosuđen faul na Marku Gasolu, koji bi značio dva slobodna bacanja.

Španac je promašio posle duela sa Demarkusom Kazinsom, a Golden Stejt je na kraju uspeo da izdrži i da stigne do krucijalnog trijumfa.

Šesti duel na programu je u noći između srede i četvrtka od tri časa posle ponoći.

Voriorsi igraju za treću titulu u nizu, a četvrtu u poslednjih pet godina, dok Reptorsi pokušavaju da postanu prvaci po prvi put u istoriji.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još