Tiket dana: U čast sezone na travi - Admiral Bet SPORT

Tiket dana: U čast sezone na travi

Nemanja Đorđević
Foto: pixabay.com

Posle sezone na šljaci i velikog krešenda finalom Rolan Garosa – najbolji teniseri i teniserke sveta uveliko se spremaju za Vimbldon.

Treći Grend Slem sezone, nezvanično Otvoreno prvenstvo sveta na programu je od 1. do 14 jula, a mi vam u susret takmičenju na čuvenim terenima "Old England Cluba" predstavljamo novi teniski Tiket dana.

Krećemo iz Štutgarta i gađamo više gemova u okršaju Žo-Vilfrida Conge i Miloša Raonića, a onda se selimo na Ostrvo i verujemo u slavlje Ivane Jorović sa 2:0 u setovovima protiv Elen Perez.

U popodnevnim časovima smo ponovo u Nemačkoj, kada će Miomir Kecmanović igrati protiv Jan-Lenarda Štrufa za novi plus, dok bi tačku trebalo da stave Tejlor Fric i Borna Ćorić takođe velikom borbom i uzbudljivim, neizvesnim susretom.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: pixabay.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još