Tomić: Nenormalni su uslovi u hali - Admiral Bet SPORT

Tomić: Nenormalni su uslovi u hali

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Košarkaši Partizana stigli su do pobede u drugom meču finalne serije. Trojka Radeta Zagorca rastužila je crveno-beli tim i njihove navijače.

Ostalo je na semaforu šest sekundi do kraja. Partizan je pozvao tajm-aut, nacrtao akciju, a Zvezda zatim uzvratila istom merom, kratkim odmorom. Zagorac je izveo loptu Veličkoviću, dobio povratni pas i pogodio za tri poena i pobedu. Milan Tomić smatra da to nije odlučilo.

Ne može razlog da bude što je Zagorac dao koš. Razlog je što su naše greške nadomestili i što su stigli prednost od sedam poena. Ovo je pravi derbi, tvrda utakmica, koja se dobija u 40 minuta. Poslednja dva i po minuta su je odlučili.

Nastavio je trener kom je ovo prva samostalna sezona na klupi da analizira greške svog tima. Ponovo se dotakao samog finiša meča, perioda u kom je pala odluka.

Preokrenuli smo, a to je u derbijima teško. Nije bilo problema u skoku u napadu. Koštale su nas greške. Morali smo bolje da gradimo. Sad je 1:1 i idemo dalje.

Milan Tomić je još jednom apelovao na nadležne. Kao i tokom prvog meča, atmosfera u hali je bila sjajna, ali se sve to odrazi na parket. Zbog velikog broja navijača, ponestane vazduha, posebno na visokim temperaturama.

Već smo apelovali, 100 puta smo to rekli. Igračima je najteže u ovoj atmosferi. Uslovi su nenormalni. Ne može da se igra.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još