Ako ode Joveljić, Zvezda već ima zamenu za njega - Admiral Bet SPORT

Ako ode Joveljić, Zvezda već ima zamenu za njega

Marko Kulić
FOTO: StarSport

Jedna od vesti dana svakako je ta da je Ajntraht iz Frankfurta poslao zvaničnu ponudu za Dejana Joveljića. U slučaju da mladi napadač od iz Zvezde, umesto njega bi među crveno-bele došao Antonio Manuel Fernandeš Mendeš, poznatiji kao Tomane.

Tu informaciju su preneli portugalski mediji, konkretno "A Bola". Ovaj portal tvrdi da je transfer veoma blizu realizacije i da je ostalo samo da se utanači njegova vrednost. Portugalski napadač koji ima 27 godina trenutno je član Tondele, a spekuliše se da bi ga Crvena zvezda dovela za 800 000 evra. Ono što je olakšavajuća okolnost jeste to da Tomaneu sledeće godine ističe ugovor pa će Tondela ovog leta morati da ga proda.

Ovaj napadač je tokom sada već protekle sezone postigao 12 golova. Tako je bio najzaslužniji za to što je Tondela izborila opstanak u ligi. Tokom karijere igrao je još i za: Vitoriju Gimaraeš, Limianos, Duizburg, Panetolikos i Aruku.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

FOTO: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još