Austrija ima dosta igrača sa ovih prostora, a ko neće slaviti eventualni gol protiv Srbije? - Admiral Bet SPORT

Austrija ima dosta igrača sa ovih prostora, a ko neće slaviti eventualni gol protiv Srbije?

Marko Kulić
Foto: StarSport

Mlada reprezentacija Srbije za četiri dana počinje učešćena Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Igrači do 23 godine će u ponedeljak u prvom kolu igrati protiv Austrije.

Ova srednjeevropska reprezentacija ima veliki broj igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Jedan od takvih je i fudbaler srpskog porekla, Saša Kalajdžić. Ovaj mladi napadač nastupa za Admiru i kaže da u slučaju da eventualno postigne gol protiv Srbije, on ga neće slaviti.

Takođe naglašava da je njegov prvi izbor Austrija, iako je bilo govora da se i FSS interesuje za to da on ubuduće nastupa za seniorski tim Srbije.

Na sve utakmice gledam istovetno. Međutim, ukoliko bih postigao gol, to ne bih slavio. Pošto sam već bio član mlade reprezentacije za mene je bilo normalno da ću, kad me pozovu, igrati za Austriju na Evropskom prvenstvu. Rođen sam u Austriji, moji prijatelji i porodica žive ovde. Volim ovu zemlju.

Utakmica između mladih selekcija Srbije i Austrije igra se u ponedeljak od 18:30. Austrijanci su debitanati na U21 Evropskom prvenstvu.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još