Crno-beli ne staju, u Humsku stiže Brazilac i rešava gorući problem? - Admiral Bet SPORT

Crno-beli ne staju, u Humsku stiže Brazilac i rešava gorući problem?

Marko Kulić
Foto: StarSport

Partizan je veoma aktivan na letnjoj fudbalskoj pijaci ovih dana. Nakon Periše Pešukića, Igora Vujačića i Aleksandra Lutovca, crno-beli žele još par fudbalera.

Oni sada žele da reše problem koji su vukli tokom čitave protekle sezone, a to je onaj na poziciji levog beka. Kako prenosi "Telegraf", u pitanju je Brazilac koji bi došao iz Vardara – Žuninjo. Ovaj fudbaler ima 23 godine i postoji opcija da raskine ugovor sa makedonskim timom jer mu nisu isplaćena dugovanja.

Tako bi on u Partizan došao kao slobodan igrač. Takođe se navodi da je brazilski levi bek velika želja trenera Sava Miloševića i da je uspostavljen kontakt sa njim. Tokom protekle sezone su se na poziciji levog beka u Partizanu smenjivali Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević i Zlatan Šehović. Niko od njih nije uspeo da postane standardan.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još