Durent operisan - najverovatnije propušta čitavu sledeću sezonu - Admiral Bet SPORT

Durent operisan – najverovatnije propušta čitavu sledeću sezonu

Marko Đinđić
FOTO: Harry How/Getty Images

Dvostruki uzastopni MVP finala povredio je list desne noge u petoj utakmici protiv Hjuston Roketsa u polufinalu Zapadne konferencije, zbog čega je propustio završetak te serije, čitavo finale Zapada i četiri utakmice u velikom finalu.

Kevin Durent se vratio na parket u petoj utakmici, ali mu je u drugoj četvrtini pukla ahilova tetiva, zbog čega je morao da napusti teren. Jasno je bilo svima, pa i njemu, da se radi o najtežoj povredi, što je magnetna rezonanca i potvrdila.

Povreda ahilove tetive jedna je od najtežih za košarkaše i 30-godišnji Durantula će najverovatnije propustiti čitavu sledeću sezonu.

Uspešno je operisan i "Slim riper" se oglasio na Instagramu:

Pokidao sam ahilovu tetivu. Operacija je bila danas i bila je uspešna. Moj povratak nazada kreće od ovog trenutka. Zahvalan sam na svim porukama podrške. Kao što sam rekao u ponedeljak, boli me sve ovo, ali sam OK. Košarka je moja najveća ljubav i želeo sam da igram to veče. Želeo sam da pomognem saigračima u pohodu na treću uzastopnu titulu. Jednostavno se ovo desilo i ponosan sam što sam dao sve od sebe i što su moja braća pobedila.

View this post on Instagram

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering  with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Videćemo da li će Durent ostati u Golden Stejtu, s obzirom da je ovog leta neograničeno slobodan agent.

FOTO: Harry How/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još