Krstajić najavio svoju smenu i rekao šta je najbitnije za Srbiju - Admiral Bet SPORT

Krstajić najavio svoju smenu i rekao šta je najbitnije za Srbiju

Marko Kulić
Foto: StarSport

Danas od 14 časova počinje Izvršna sednica Fudbalskog saveza Srbije na kojoj će najverovatnije biti smenjen dosadašnji selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić.

Sam Krstajić iako nije konkretno spominjao da će otići sa klupe "Orlova", ovih dana je u nekoliko navrata rekao da će poštovati svaku odluku Saveza. Tako je u intervjuu za "Sportski žurnal" rekao da neće imati ništa protiv toga da ishod na kraju bude otkaz.

Ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane. Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moiju eventualno negativnu reakciju.

U svojstvu selektora ili ne, Krstajić već razmišlja o septembarskim mečevima sa Portugalom i Luksemburgom.

Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, da li je to sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Ako ipak ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu. Ako me smene, podržaću reprezentaciju kako i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije.

Mladen Krstajić je nasledio Slavoljuba Muslina na klupi reprezentacije, a njemu je bio pomoćnik tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Na mestu selektora je od novembra 2017, a nakon današanje sednice FSS-a definitivno ćemo znati hoće li on to biti i ubuduće.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još