Partizan dodatno osvežava desnu stranu, stiže igrač Đenove? - Admiral Bet SPORT

Partizan dodatno osvežava desnu stranu, stiže igrač Đenove?

Marko Kulić
Foto: StarSport

Crno-beli ovih dana užurbano rade kada su u pitanju nova pojačanja. Osvajač Kupa Srbije želi da se što više kompletira kako pripreme budu odmicale i kako bi što spremniji dočekao novu sezonu.

Posle Periše Pešukića, Partizan želi za poziciju desnog beka i Ivana Lakićevića. Radi se o nekadašnjem desnom beku Vojvodine koji je prešao u Đenovu prošlog leta. Posredstvom brata Aleksandra Kolarova i agenta ovog igrača, Nikole Kolarova, transfer bi mogao da bude realizovan. Lakićević ima ugovor sa Đenovom do 2022. godine, ali u protekloj sezoni nije odigrao nijedan meč.

Upravo to bi mogla da olakšavajuća okolnost, iako se još uvek ne zna da li će doći do pozajmice ovog igrača ili će biti otkupljen. Lakićević bi tako mogao da se priključi crno-belima već na samom startu priprema u subotu. Ovaj fudbaler ima 26 godina, a pored Vojvodine je igrao i za Donji Srem.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još