Iguainov agent: Postoji samo jedan klub, Juventus

Dušan Ninković
Photo by Dino Panato/Getty Images

O karijeri Gonzala Iguaina računa vodi njegov brat. Čovek ima dvostruku ulogu, pored porodičnih veza tu je i uloga agenta koju obavlja.

Ponovo je ovih dana u žiži interesovanja argentinski napadač. On je Juventusov igrač, na pozajmici u Čelsiju, a ta dva kluba pokušavaju da naprave saradnju. Zapravo, Juventus bi trenera, Sarija, Čelsi bi obeštećenje, i to veliko.

Pričalo se da je Juventus spreman da "pokloni" Iguaina, ukoliko bi to značilo da će dobiti bivšeg trenera Napolija. Sada je taj scenario malo verovatan, a u transfer dogovaranja se ubacila i Roma, koja bi ga želela u timu.

Iguainov brat, za sada, odbacuje tu mogućnost. On kategorički tvrdi da će Gonzalo u Italiji igra samo za aktuelnog šampiona, crno-beli tim iz Torina.

Trenutno smo u Argentini, na godišnjem. Ni sa kim nismo pričali, imamo ugovor sa Juventusom. Da se neko ne uvredi, to je njegov klub. On je igrao dobro za taj tim i i ako ponovo bude igrao u Italiji, u obzir ne dolazi neka druga ekipa. Ovo bi mogla da bude njegova sezona.

Izgleda da Roma i drugi timovi koji su stali u red nisu blizu potpisa argentinskog napadača. Iako se na pozajmicama u Milanu i Čelsiju nije nadavao golova, još uvek je tražena roba. Suprotno njegovoj želji i ambiciji, ideji da ostane u Juventusu i da ne potpisuje za druge italijanske klubove.

Foto: Dino Panato/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još