Azija, Afrika, Južna Amerika... Važno je samo da se igra fudbal - Admiral Bet SPORT

Azija, Afrika, Južna Amerika… Važno je samo da se igra fudbal

Dušan Ninković
Foto: Clive Brunskill/Getty Images)

Nama je samo važno da ima fudbala. Kada su takvi dani, onda je sve lakše. Bolje podnosimo vrućinu, lakše sastavljamo tikete, imamo čime da se zanimmo u toku dana…

Danas, na našu sreću, ima dovoljno fudbala za jedan pravi tiket. Morali smo da lutamo sa jednog na drugi kraj sveta, ali verujemo da će se i to isplatiti. Da vidimo šta smo odigrali danas.

Krećemo od meča Indonezija – Vanuatu. Gosti nisu nikakva fudbalska sila, nije to ni domaćin, ali nam nešto govori da bi ovde moglo da bude golova. Četiri su nam dovoljna za sjajnu kvotu.

U okviru priprema za Afrički kup nacija, Obala Slonovače će igrati protiv Ugande. Bez dileme, oni su kvalitetnija ekipa. Očekujemo da to i potvrde na terenu danas, dok u drugom afričkom okršaju očekujemo golove. Sastaju se Gana i Južna Afrika. Dva dobra tima i dva pogotka koje čekamo, po barem jedan u svakoj mreži.

U večernjem terminu, igra se Kopa Amerika. Sastaju se Venecuela i Peru, a niko ne očekuje mnogo golova na ovom meču. Peruanci su blagi favoriti, pa smo sve to spojili u jedan, po našem mišljenju, sjajan miks. Malo golova i dupla šansa za kraj današnjeg druženja.

Foto: Clive Brunskill/Getty Images)

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još