"Dupla bomba" - Sergej i Donaruma saigrači od sledeće sezone? - Admiral Bet SPORT

"Dupla bomba" – Sergej i Donaruma saigrači od sledeće sezone?

Nemanja Đorđević
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Brazilac Leonardo vratio se na funkciju sportskog direktora Pari Sen Žermena, a već prvog dana dobio je dva veoma ozbiljna zadatka.

Novinar televizije "Canal+", Žofroa Garetije došao je do saznanja da su prve dve mete Parižana naš Sergej Milinković-Savić i Đanluiđi Donaruma.

I ranije se spekulisalo da su "Sveci" zainteresovani za srpskog vezistu iz Lacija i golmana Milana, ali se sada navodi da će čelnici šampiona Francuske ekspresno krenuti u realizaciju dva velika posla.

Štaviše, Garetije ističe da je Leonardo već kontaktirao Sergejeve menadžere i da se sastanak dveju strana očekuje već kroz nekoliko dana, dok u vezi transfera jednog od najboljih golmana sveta još uvek nije bilo konkretnih poteza.

Poznato je da predsednik Rimnljana Klaudio Lotito ne želi da pusti reprezentativca Srbije za manje od 100 miliona evra, dok bi, navodno, dolazak Điđa koštao između 60 i 80 miliona.

Opet, ostaje i uvek aktuelno pitanje Finansijskog fer-pleja pošto su Parižani već na "tankom letu", ali nije isključeno i da nekoliko zvezda napusti "Park Prinčeva" kako bi se napravio potrebni balans.

Foto: Twitter@PSGOfficial

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još