Iz Reala u Atletiko - na stolu 40 miliona evra - Admiral Bet SPORT

Iz Reala u Atletiko – na stolu 40 miliona evra

Nemanja Đorđević
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Španski mediji donose informaciju da je Atletiko Madrid blizu dovođenja veziste gradskog rivala Reala.

Kako otkriva portal "COPA", pregovori dveju strana u vezi transfera Markosa Ljorentea dobrano su odmakli, a vrednost celog posla mogla bi da iznosi 40 miliona evra.

Ljorente je dete "Kraljevića", ali se ne nalazi u planovima Zinedina Zidana za narednu sezonu. Posle jednogodišnje pozajmice u Deportivo Alavesu, u prethodne dve takmičarske godine sakupio je svega tridesetak nastupa u svim takmičenja.

Istovremeno, usled serije potpisa u samo nekoliko dana – kada je za Luku Jovića, Edena Azara, Edera Militaa, Ferlana Mendija i Rodriga potrošeno 303 miliona – tim sa "Santjago Bernabeua" mora da proda nekoliko igrača.

Pre svega zbog Finansijskog fer-pleja, ali i preostalih planova za letnji prelazni rok i veliku rekonstrukciju – pošto se očekuje dolazak Pola Pogbe ili Kristijana Eriksena…

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još