Neško Milovanović hoće da vrati Ilića iz penzije; Sale: Da, zvao me je - Admiral Bet SPORT

Neško Milovanović hoće da vrati Ilića iz penzije; Sale: Da, zvao me je

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Saša Ilić u Mladosti iz Lučana. Ako pitate Nenada Milovanovića "vrlo rado", a ako pitate Saleta – "hvala, ali ne igram više".

"Sportski žurnal" u izdanju od subote piše o pozivu trenera iz Lučana legendi crno-belih. Neško ima ozbiljnu nameru da aktivira Ilića, samo mesec dana nakon oproštajnog meča u dresu beogradskog kluba:

Pa šta? Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal. Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu. Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana.

Trener Mladosti kaže da izuzetno ceni Saleta, a da o tome kakav je igrač i veličina u pitanju najbolje govori transparent koji su mu raširili navijači Crvene zvezde.

Doskorašnji kapiten Partizana kaže potvrdio je da ga je iskusni strateg zvao, ali i ostao kod svoje odluke s kraja sezone:

Hvala Nešku na lepim rečima i na tome što mes e setio. Ali ja sam završio karijeru. Mnogo poštujem tog čoveka, ipak, kopačke sam okačio o klin.

Kada je čuo odgovor legende domaćeg fudbala Milovanović je rekao da "će zvati Saleta opet sutra".

Jeste da su ovakve priče sa veoma malim izgledima da se ostvare, ali svakako zaintrigiraju maštu ljubitelja sporta.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još