Realove muke - kako zaraditi 250 miliona evra, za kvartet koga niko ne želi? - Admiral Bet SPORT

Realove muke – kako zaraditi 250 miliona evra, za kvartet koga niko ne želi?

Milovan Longinov
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Real Madrid je potrošio 303 miliona evra za pet pojačanja, a sada mora da prodaje. Međutim, tu je nastao problem.

Zinedin Zidan je presavio tabak i odlučio da potpuno rekonstruiše tim. Geret Bejl, Kejlor Navas, Džejms Rodrigez, Mateo Kovačić su igrači koji nemaju mesta u zamislima Francuza, ali problem je što se ni ostali ne otimaju preterano za njihove potpise.

Madridski mediji prenose da je najveći problem Geret Bejl koji ne želi da ode, jer ima još tri godine jakog ugovora. Kejlor Navas nema nijednu ponudu, dok Kovačić i Rodrigez gledaju ka Italiji, ali to ne ide tako lako. Kovačića želi Antonio Konte, ali Inter nema još uvek novca da krene u veće kupovine, dok ne proda pojedine igrače kao što je Mauro Ikardi. Rodrigez bi po treći put mogao da sarađuje sa Karlom Anćelotijem, Napoli je za sada na pol poziciji, ali moraće Kolumbijac da pristane na manja primanja.

Sve ovo stvara dodatne probleme Realu, koji mora da zaradi 250 miliona evra, što u ovom trenutku zvuči kao nemoguća misija. Zidan bi možda morao da se odrekne jednog od dvojice miljenika – Iska ili Asensija, dok otpisani Dani Sebaljos, Markos Ljorente, Marijano Dijaz i Borha Majoral sigurno neće doneti mnogo novca u kasu.

Podsetimo, Zidan nije završio sa kupovinom, na listi želja su još Pol Pogba ili Kristijan Eriksen u veznom redu, dok u Madridu i dalje maštaju o Kilijanu Mbapeu…

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

1 Komentar
  1. […] Pre svega zbog Finansijskog fer-pleja, ali i preostalih planova za letnji prelazni rok i veliku rekonstrukciju – pošto se očekuje dolazak Pola Pogbe ili Kristijana Eriksena… […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još