Al Kelaifi najavio zaokret: Dosta mi je zvezda - Admiral Bet SPORT

Al Kelaifi najavio zaokret: Dosta mi je zvezda

Dušan Ninković
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Da li se to sprema revolucija u Parizu? Po rečima nasera Al Kelaifija, PSŽ će okrenuti drugi list!

Iako je PSŽ ponovo stigao do titule, situaicja u klubu nije sjajna. Propuštena je šansa u oba domaća kupa, u Evropi nije urađeno ništa specijalno, a glavne zvezde nisu srećne. Tako se priča o odlascima Mbapea i Nejmara, već prilično dugo.

Zbog svega toga, ljut je i Al Kelaifi. Ne sviđa mu se kako se stvari odvijaju, pa najavljuje korenite promene u pariskoj ekipi. Za početak, politika u klubu će biti drugačija.

Igrači moraju da preuzmu odgovornost, više nego ranije. Moraće da bude drugačije, da se radi jače i napornije. Kome se to ne sviđa, vrata su mu otvorena. Neželim da vidim razmaženo ponašanje, ne zanimaju me zvezde.

Parižanu su prethodnih dana angažovali Leonarda, doskorašnjeg direktora Milana, a nekada igrača PSŽ-a. Brazilac bi treba da pomogne u sprovođenju ovog plana, a Al Kelaifi se nada da će njegova liderska crta uspeti da pokrene klub u pravom pravcu.

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] dan pošto je predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kalaifi najavio da neće više tolerisati nezalaganje i neprihvatljivo ponašanje zvezda tima, francuski "L’Equip" donosi nam ekskluzivnu […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još