Jokanović: Ne gurajte me u lažne priče! - Admiral Bet SPORT

Jokanović: Ne gurajte me u lažne priče!

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@FulhamFC

Reprezentacija Srbije u potrazi je za desetim selektorom u isto toliko godina.

Posle smene Mladena Krstajića, nekoliko kandidata našlo se u opticaju, ali je sigurno da na klupu neće sesti Slaviša Jokanović – što je i istakao u izjavi za "Novosti".

Imam druge planove, želim svakodnevno da radim, trenutno mi selektorski posao nije u prvom planu. Uz to, niko iz Fudbalskog saveza Srbije me nije zvao, pa bih zamolio sve koji izmišljaju razne priče i cifre koje navodno tražim da me ostave na miru.

Bivši menadžer Votforda i Fulama direktno je odgovorio na pisanja medija da je "postavio određene uslove čelnicima Fudbalskog saveza".

Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina.

Jokan je za kraj razgovora otkrio da je blizu novog angažmana, ali ne i ime kluba.

Neke priče stalno postoje. Blizu sam novog posla, koji u ovom trenutku sigurno neće biti selektorsko mesto kod nas. Lepo je kad ljudi cene ono što si postigao. Posao selektora, međutim, u ovom momentu nije realna opcija. Volim da sam svakodnevno na terenu, a to mogu da ostvarim samo u klubu. Nacionalni tim se okuplja jednom u dva ili tri meseca u proseku, što je u ovom trenutku predaleko od mojih želja. Jednog dana je moguće, ako budem imao priliku.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: Twitter@FulhamFC

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još